City Golf

City Golf Bilzen

Zin om te swingen in het levendige Bilzen? Dat kan met City Golf! City Golf zijn begeleide stadstours waarbij de groep al golfend langsheen de mooiste plekken van Bilzen trekt. Onderweg zal de begeleiding leuke weetjes en feitjes over de bezienswaardigheden vertellen en worden er uitdagende opdrachten voorgeschoteld. Kroon jezelf tot winnaar en leg het parcours in minder lagen af dan collega’s, vrienden of familie. Door de diverse opdrachten zal City Golf voor iedereen leuk zijn. Bovendien is voorkennis van golf niet vereist en is City Golf zeer laagdrempelig. Mikken doen we naar fonteinen, zitbanken, roosters en een mobiel vlaggetje. Klaar voor een ontspannende tour door Bilzen? Kom dan City Golf beleven.

 

Er zijn 2 formules beschikbaar:

De tour van 6 holes (2u) is uitermate geschikt als teambuilding, incentive en bedrijfsuitstap en ideaal te combineren met een diner, vergadering, e.d.

De tour van 9 holes (3u) is ideaal om een langere periode actief te zijn.

City Golf in Bilzen is beschikbaar vanaf 10 en kan tot max. 100 personen georganiseerd worden. De tours gaan van start op de Markt (Bilzen) en vormen een lus zodat de groep eindigt op de plaats van start. Er kan City Golf geboekt worden van maandag t.e.m. zaterdag om 10u, 14u en 17.30u. Graag afwijken van deze vaste uren? Als de planning het toelaat met veel plezier.

Tarieven

6 holes (2u): 20 euro p.p.

9 holes (3u): 25 euro p.p.

Reserveren kan enkel via www.city-golf.be.