Expeditie Bilzen

Expeditie Bilzen

30 kilometer wandelplezier? Dan is Expeditie Bilzen helemaal jouw ding. Drie stevige wandelroutes om op eigen tempo af te werken. Vergeet niet om je heen te kijken!

Start- en eindpunt van de drie routes is het prieeltje in Bilzen-centrum. Een wandelkaart is er niet, maar dat hoeft ook niet: elke route is volledig bewegwijzerd vanaf 14 oktober 2023 t.e.m. 26 februari 2024.

Zo heb je alle kans om je ogen de kost te geven. Je passeert prachtige landschappen, kunst en natuur, historisch erfgoed en een al even indrukwekkende beverburcht. En natuurlijk hebben we gedacht aan tussenstops waar je met een glaasje en een hapje weer op krachten kan komen.Heb je ons e-zine al eens bekeken?

OvernachtenEten en drinkenZien en doen

Magisch mooie winter

De taferelen van Charles Dickens, de voorstellingen op onze podia … ze zullen de hele familie verwarmen. Of wat dacht je van een deugddoende tocht in de natuur? Er zijn uitgestippelde wandelingen — van een korte lus tot heuse expedities. Dit is het seizoen voor nostalgie. Nergens voelt een kind meer de magie van de sint dan in het enige echte Sintpaleis. De kerstsfeer hangt al gauw over de hele stad. Hier maak je herinneringen voor het leven. Welkom in Bilzen!

Bekijk het e-zine