Montepertini - Een introductie

Montepertini. Presidentiële naam. Koninklijke smaak. En toch voor iedereen. Van iedereen. Gestoeld op kennis en vakmanschap. Geschoeid op Italiaanse leest. Gegroeid op Limburgse bodem. Waar gemoedelijkheid en vriendschap grondstoffen zijn. Waar mensen samenkomen. Elkaar ontmoeten. Van harte. Oprecht. De fles op tafel. De voeten eronder. Klinken. Praten. Een lach. Een traan. Maar altijd samen. Insieme.

Wijn uit een dorp. Vroeger Monpertin. Een huis aan de rand. Tussen Blook en veld. Oneindig vergezicht. Tot de meander. Waar het water klotst. En de eerste druiven rijpen. Hier woont en werkt de familie Celli. Hier leven ze hun droom. Vol passie. Met visie. In dit vlakke Limburgse landschap bouwen zij hun Italiaanse berg. Montepertini.

 

Fabio Celli en zijn vrouw Laura Vanbael zijn gestart met de eerste commerciële wijngaard van Bilzen. Binnen 2 jaar willen ze een 100% Bilzerse wijn op de markt brengen. Er zal witte, rode en schuimwijn gemaakt worden. De wijngaard van het koppel ligt in Eigenbilzen, de persing zal gebeuren in Mopertingen. 

Wij brengen hun verhaal, hun avontuur, hun ontdekkingstocht.
De weg naar hun droom mee beleven? We delen op deze website de belangrijkste stappen en alle nieuwe ervaringen.

Volg Montepertini ook op Instagram via #wijndomeinmontepertini met wekelijks nieuwe foto’s en video’s.

Neem ook zeker een kijkje op hun eigen website: www.montepertini.be.

Wist je dat Montepertini ook events organiseert? Smakelijk én op maat. Meer details volgen snel. Toch al nieuwsgierig? Stuur gerust een mailtje naar info@montepertini.be.