Thee & Koffie

 


Blimkesthee en Bilzen Best Tea                                                                      

Ontwikkeld door Sofie Castermans van Natuurlijk Gekruid.

Bij een gezellige stad hoort een gezellig kopje thee. 

De Blimkesthee is gemaakt op basis van rozeblaadjes, bloemen en appels. Elk zorgvuldig uitgekozen ingrediënt heeft een link met Bilzen.

Zo verwijzen de appels naar onze hoogstamfruitboomgaarden in Alden Biesen en de vlierbloesem naar het bloesemseizoen dat Bilzen iedere lente weer omtovert tot een indrukwekkende locatie. Om de thee nog net dat tikkeltje kleurrijker te maken, werd de korenbloem toegevoegd. Maar ook dit was niet zonder reden. Dit verwijst namelijk naar de Korenstraat, een plaats met een rijke geschiedenis. 

De Bilzen Best Tea is een samenstelling van appel, vlierboesem, kamille, gember en zoethout. Deze pittige kruideninfusie verwijst naar het bruisende van onze stad Bilzen.

Net zoals de Blimkesthee springen de kleuren eruit dankzij de toevoeging van kamille. Ook dit was niet zonder reden, de gele kleur verwijst naar het logo van Bilzen. Een geel kopje thee drinken terwijl je de nieuwste editie van het Visit Bilzen magazine leest mag dus zeker niet ontbreken in je planning! 

De smaak al te pakken gekregen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Vanaf 28 maart zijn ze in beide toeristische onthaalcentra te koop!

  • Blimkesthee: 4.90 euro (standaard pot), 7.90 euro (grote pot)
  • Bilzen Best Tea: 6.90 euro (standaard pot), 10.90 euro (grote pot)

Meer informatie over de thee en Natuurlijk Gekruid vind je op de Facebook pagina hier.


Koffiebonen Wokka Mokka

Koffie gebrand in Bilzen bij Wokka Mokka.

Zakje 250 gr: 8,25 euro