Verhalen in het Park

za 14 oktober 2023 van 14 tot 21:30 uur

€12.00

Op zaterdag 14 oktober hult Alden Biesen zich in nevel en mist. 'Verhalen in het Park' kiest dit jaar voor de nevelige lochs, de in mist gehulde Schotse Highlands, de ruige kliffen en de groene landsc...

Op zaterdag 14 oktober hult Alden Biesen zich in nevel en mist. 'Verhalen in het Park' kiest dit jaar voor de nevelige lochs, de in mist gehulde Schotse Highlands, de ruige kliffen en de groene landschappen van Ierland.


Tijdens hetnamiddagprogrammavoorkinderen(4 tot 10 jaar) volg je het spoor van Tom Van Mieghem en Kathleen Van der Velde. Met ‘Van Ier tot Hier’ vertellen zij verhalen over Ierse helden en raadselachtige elfen.


’s Avondsis er traditiegetrouw een sfeervol programma voorvolwassenen. “Als de schemer spreekt…” ademt mysterie en je luistert naar enkele prachtige Ierse en Schotse verhalen. Je wandelt in groep van verhaal naar verhaal doorheen een mooi uitgelicht Engels park. De Erekoer van de waterburcht doet dienst als uitvalsbasis. Geen geschiktere locatie denkbaar voor deze veelbelovende editie waarin verhalen zich vermengen met muziek, zang en een vleugje poëzie zoals een echte Celtic story night!


Namiddagprogramma "Van Ier tot hier"
Voor kinderen van 4 tot 10 jaar met hun (groot)ouders
Avondprogramma "Als de schemer spreekt..."
Voor volwassenen 16 +


Meer info & tickets: https://entrytickets.be/alden-biesen/verhalen-in-het-park


Wanneer

za 14 oktober 2023 van 14 tot 21:30 uur

Prijs

€ 12

Namiddag (kindereren): 7 EUR

Reserveren