Kunstkijkers

De hele maand mei in Bilzen centrum, aangevuld met een prachtige tentoonstelling in CC De Kimpel.

Van ma 1 mei 2023 tot wo 31 mei 2023, dagelijks

Bilzen-centrum
€0.00

Kunstkijkers - een ontdekkingstocht langs verbazingwekkende vitrines Bilzen-centrum Kunstkijkers maakt van het centrum één groot artistiek circuit waarop heel wat te ontdekken valt. Een creatief wan...

20210409_KIM-GUY_D4F_2146-R

Kunstkijkers - een ontdekkingstocht langs verbazingwekkende vitrines

Bilzen-centrum

Kunstkijkers maakt van het centrum één groot artistiek circuit waarop heel wat te ontdekken valt. Een creatief wandelcircuit verbindt alle werken. Dit jaar is er ook een  prachtige groepstentoonstelling in CC De Kimpel. Met dit initiatief laten we lokale kunstenaars naar buiten treden. Door hun werken in de vitrines van de winkels te plaatsen en te presenteren leert een groter publiek hen kennen. Iedereen kan op een laagdrempelige manier van hun kunst proeven. Wil je de kunst graag in huis halen? Dan kan je contact opnemen met de kunstenaar zelf.

Ook voor de handelaars is het initiatief een leuke manier om hun zaak in de kijker te zetten. Iets interessants gezien in de etalage? Steun onze lokale handelaars en wandel eens binnen om de nieuwe collecties te ontdekken! Jouw lokale aankopen worden enorm gewaardeerd! Geniet tussendoor van een lekker hapje en drankje en maak er een geslaagde dag van!

Een mooie aanvulling van Kunstkijkers is Atelier in Beeld. Dit is het grote open atelierweekend
voor beeldende kunstenaars over heel Vlaanderen en Brussel. De ideale manier om lokale ateliers te ontdekken.
Atelier in Beeld focust tijdens het weekend van 6 en 7 mei op het werkproces van de kunstenaar en de ontmoeting met het publiek in zijn of haar habitat. Meer ateliers en informatie kan je ontdekken via: www.atelierinbeeld.be

De brochure kan je binnenkort vinden op deze pagina (rechts onderaan) of bij de deelnemende handelaars, CC De Kimpel en de Toeristische Onthaalcentra van Bilzen (Oud Stadhuis en Alden Biesen).

 

Organisatie

Wanneer

Van ma 1 mei 2023 tot wo 31 mei 2023, dagelijks

Prijs

Gratis

  • Evenementen - Locatie

    Bilzen-centrum