Bilzen Mysteries

HET COMPLOT

Wie of wat zit er achter het raadselachtige ongeval op het domein van Alden Biesen? Welke sporen zijn er te vinden, en vooral: waar leiden ze naartoe? In dit interactief misdaadspel verken je op een speelse en spannende manier het historische domein van Alden Biesen. Aanwijzingen, raadsels, (dwaal)sporen en proeven kruisen je pad.

Los jij het mysterie op? Word jij de rechterhand van commissaris Angel (Joke Devynck)? Laat de speurder in je los en zie wat anderen niet zien! Ontdek de historische site van Alden Biesen in ‘Het Complot’, een fascinerend interactief misdaadspel voor jong en oud. 

Heb je ons e-zine al eens bekeken?

OvernachtenEten en drinkenZien en doen

Magisch mooie winter

De taferelen van Charles Dickens, de voorstellingen op onze podia … ze zullen de hele familie verwarmen. Of wat dacht je van een deugddoende tocht in de natuur? Er zijn uitgestippelde wandelingen — van een korte lus tot heuse expedities. Dit is het seizoen voor nostalgie. Nergens voelt een kind meer de magie van de sint dan in het enige echte Sintpaleis. De kerstsfeer hangt al gauw over de hele stad. Hier maak je herinneringen voor het leven. Welkom in Bilzen!

Bekijk het e-zine