Zomerbars

Bilzerse zomerbars

De zon op je bol, een cocktail in de hand, sfeervolle muziek op de achtergrond en dat alles in een uniek decor: in een zomerbar is het ‘zalig zomeren’. In Bilzen heb je jouw ideale loungelocatie voor het uitkiezen.

MAKE EAT EASY ZOMERBAR - MUNSTERBILZEN

Tussen knooppunt 504 en 200, op een boogscheut van het Munsterbos vind je de pop-up zomerbar Make Eat Easy. Je kan hier genieten van woensdag tot en met zondag. De keuken is geopend van 11 tot 21 uur met frisse salades, sappige burgers en verschillende suggesties!

Info: https://makeeateasy.eatbu.com/

ONS APOSTELHUYS - RIJKHOVEN

In Alden Biesen kan je in de maanden juli en augustus elke dag tussen 10 en 18 uur terecht in het gezellige pop up ijshuys. Genieten is een ijsje op een bank in de zon, met Alden Biesen aan je voeten!

Info: https://www.facebook.com/onsijshuys/


PASTORIJS - BEVERST

 

In de maanden juli en augustus kan je heerlijk vertoeven in de tuin van de Pastorij te Beverst. En heerlijk mag je wel heel letterlijk nemen: ijsjes van de Crèmedaus, kroketjes van Raoul en zoveel meer... ontdek het zelf op één van de mooiste groene plekjes in het hartje van Beverst op de Beverststraat 4.

 

 

ZOMERTERRAS ALDEN BIESEN - RIJKHOVEN                         

Op het buitenhof van de Landcommanderij ontspringt in juli en augustus een sfeervol zomerterras. Je kan er terecht van woensdag t.e.m. zondag van 11 tot 18 uur.

Info: www.alden-biesen.be 

KANAALBAR - GELLIK/EIGENBILZEN


Proeven van streekbieren en ander lekkers met zicht op het kabbelende water van het Albertkanaal. De kanaalbar ligt aan een jaagpad op de grens van Zutendaal en Eigenbilzen.

Info: www.facebook.com/Kanaalbar/