Zomerbars

Bilzerse zomerbars

De zon op je bol, een cocktail in de hand, sfeervolle muziek op de achtergrond en dat alles in een uniek decor: in een zomerbar is het ‘zalig zomeren’. In Bilzen heb je jouw ideale loungelocatie voor het uitkiezen.

BARLISIUM

Deze zomer nip je van een cocktail in het park van Martin’s Rentmeesterij, vlakbij Alden Biesen. Bij valavond dompelen feeërieke lichten je helemaal onder in een loungy sfeer.

Info:www.facebook.com/barlisium

KANAALBAR
Proeven van streekbieren en ander lekkers met zicht op het kabbelende water van het Albertkanaal. De kanaalbar ligt aan een jaagpad op de grens van Zutendaal en Eigenbilzen.

Info: www.facebook.com/Kanaalbar/

 

 

PASTORIJ BEVERST
Klinken, babbelen en genieten vanzwoele zomeravonden aan een historische pastorij. Hier versmelt je met een sprookjesachtig beschermd dorpsgezicht.

Info: www.facebook.com/zomerbardepastorij

 

 

SUMMER SENSE
Bij zomerbar Summer Sense kan je terecht voor een lekker wijntje, een (h)eerlijke cocktail en kleine
snacks. Deze bar ligt aan Restaurant Common Sense, midden in het groen en op een boogscheut van Vrijetijdssite De Kimpel.

Info: www.facebook.com/SummerSenseBar  

 

TROPICAL ZOMERBAR

Op het marktplein in het centrum worden zomerse sfeeren gecreërd langs de pop up speeltuin. Relax en geniet van een uitgebreide drankenkaart. De lekkere cocktails van M37 worden hier geserveerd, heerlijk genieten van bijzondere smaken!

Info: https://www.facebook.com/M37-505234359655006

 

ZOMERTERRAS ALDEN BIESEN                            

Op het buitenhof van de Landcommanderij ontspringt in juli en augustus een sfeervol zomerterras. Je kan er terecht van woensdag t.e.m. zondag van 11 tot 18 uur.

Info: www.alden-biesen.be 


MAKE EAT EASY ZOMERBAR

Tussen knooppunt 504 en 200, op een boogscheut van het Munsterbos vind je de pop-up zomerbar Make Eat Easy. Geopend van woensdag tem zondag.

Info: https://makeeateasy.eatbu.com/