Verrassende cadeautips

Verrassende cadeautips

De eindejaarsfeesten komen eraan! Ze zien er misschien een tikje anders uit dit jaar, maar dat wilt toch niet zeggen dat je jouw vrienden, familie of werknemers geen leuk geschenk kan geven?

Wees de drukte voor en trek nu al naar het Oud Stadhuis op de markt of het onthaalcentrum van Alden Biesen voor je cadeaus.

PS: Wegens verbouwingen kan je het onthaalcentrum van Alden Biesen tijdelijk terugvinden in zaal Cox. (ingang Bilzen Mysteries) Daardoor is het aanbod in streekproductenmanden hier beperkter.

Alle cadeaubonnen kunnen ook per post verzonden worden. Meer info & aanvragen toerisme@bilzen.be

#kooplokaal

Bilzerse digitale geschenkkaart

Heel Bilzen in één klein doosje, hoe leuk is dat?

Een ideaal geschenk voor je kieskeurige schoonmoeder, je allerliefste liefje dat eigelijk alles al heeft.. Maar ook je werknemers verdienen misschien een extraatje dit eindejaar.

Alle info over de geschenkkaart vind je hier.

Geschenkmand met streekproducten

Ken je al onze lekkere streekproducten al? Ontdek ze hier!

Alles gelezen? Wedden dat het water je al in de mond loopt?

Een lékker cadeautje is dus altijd een goed idee! (Met wat geluk mag je zelf nog meeproeven)

Onze streekproductenmandjes staan al voor je klaar in toeristisch onthaalcentrum van Alden Biesen en in het Oude stadhuis op de markt.

Voor grote bestellingen stuur je best een mailtje naar toerisme@bilzen.be

Cadeaubon Bilzen Mysteries Het Verhaal

Een unieke beleving als cadeau? Ook dat kan in Bilzen!

Je kan je bonnen komen aankopen bij onze onthaalcentra. Kan je niet tot bij ons geraken? Geen probleem! vanaf dit jaar kan je deze ook online aankopen. Je kiest voor hoeveel personen je bon geldig is door het juiste veelvoud van 15 euro te selecteren, geeft je gegevens in en print je bon zelf af óf laat hem thuis leveren.

De bon aankopen kan via deze link.

 Cadeaubon Bilzen Mysteries Het Complot

Zoeken naar een ideaal geschenk is telkens een echte speurtocht voor jou? Voila, daar heb je een idee! Geef een speurtocht!

Ook de bonnen voor het Complot kan je kopen in het toeristisch onthaalcentrum in Alden Biesen of in het Oud Stadhuis op de markt.

 Cadeaubon Groene Wagentjes & Picknick

Al rijdend in een groen wagentje genieten van de bloesems, een tussenstopje maken voor een gezellige picknick.. Wie geniet daar nu niet van?

Maak iemand gelukkig met dit mooie vooruitzicht voor 2022 met een cadeaubon voor de groene wagentjes (en/of picknick).

Deze bonnen kan je afhalen in een van de onthaalcentra.