Zomer

Bilzen draait om jou

Stel je een stad voor die bruist van het goeie leven, omringd door de natuur en vol van mogelijkheden voor iedereen. Zo’n stad is Bilzen. Van kleine fijne ontdekkingen tot grootse avonturen, hier beleef je de zomer op zijn best!

Breng een bezoek aan Alden Biesen, wandel door Nationaal Park Hoge Kempen én Landschapspark Hart van Haspengouw, leef je uit in de vernieuwde speeltuin van Edelhof of geniet van de talloze evenementen! Je ontdekt de stad en de streek gewoon op jouw manier. Cruisen met een groen wagentje, vlot de heuvels op met een elektrische fiets of e-step,.. Wist je dat je bij Fietsfabriek 3740 zelfs aangepaste fietsen kan boeken? Zo kan iedereen mee op pad!

Bilzen nodigt je uit om samen onvergetelijke herinneringen te creëren. Of je nu alleen komt, met twee of met een bonte bende, we gaan je zintuigen prikkelen, je benen in beweging brengen en je smaakpapillen verwennen. Want Bilzen draait om jou. En om wat jouw hart sneller doet slaan.

Niet te missen in mei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip! Op zoek naar een zomers cadeautje? Met de Bilzerse digitale geschenkkaart zit je altijd goed! Deze bon ruil je bij een van de vele handelaars in voor een unieke beleving, heerlijke lunch, hippe outfit,...

Meer info

 

Waar ben jij naar op zoek deze zomer?

 

Bilzen draait om jou!

OvernachtenEten en drinkenZien en doen

Stel je een stad voor die bruist van het goeie leven, omringd door de natuur en vol van mogelijkheden voor iedereen. Zo'n stad is Bilzen. Van kleine fijne ontdekkingen tot grootse avonturen, hier beleef je de zomer op zijn best!

Bekijk het zomerprogramma!