FAQ

FAQ over Het Complot
 

Dat kan via onderstaande knop.

RESERVEREN

Dat kan, maar we kunnen je niet garanderen dat er nog voldoende plaatsen beschikbaar zullen zijn. Het is altijd beter om online even in te schrijven.

​Je komt met je inschrijfbewijs naar het toeristisch onthaalcentrum in Alden Biesen op het tijdstip dat je gekozen hebt. Indien je te laat arriveert kan het zijn dat je niet meer kan starten of het spel niet volledig kan uitspelen.

De toegang tot de attractie alsook de huur van de tablet en een koptelefoon.

Er wordt 1,5 euro korting gegeven aan kinderen en jongeren (van 6 tot en met 18 jaar), studenten (op vertoon van hun studentenkaart), personen met een beperking (op vertoon van hun ‘attest van invaliditeit’), alsook aan senioren (vanaf 60 jaar). Indien de begeleider van de persoon met de beperking geen tablet kan gebruiken, krijgt hij/zij gratis toegang. Er wordt ook een koptelefoon met splitter gratis aangeboden.

Voor groepen vanaf 20 personen betaal je 8,5 euro per volwassene of kind/jongere. Je dient dan wel op voorhand te reserveren via info@bilzenmysteries.be.

De toegang is gratis voor kinderen tot en met 5 jaar. Voor hen is echter geen tablet of koptelefoon voorzien.

We raden het Complot aan voor kinderen vanaf +/- 8 jaar omdat het belangrijk is dat het kind goed kan lezen om het spel zelfstandig te kunnen spelen.

Dat kan tot 2 dagen op voorhand. We vragen om te verwittigen via het nummer 089/399.610. Indien je niet komt opdagen, wordt de reservatie wel aangerekend. Opgelet: indien je via factuur betaalt kan die niet meer gewijzigd worden eens de factuur is opgemaakt.
 
Op de E313 Antwerpen-Luik neem je afrit 31. Daarna volg je de wegwijzers naar Alden Biesen.
 

Natuurlijk. Alden Biesen ligt op 5 km van het treinstation van Bilzen en is van daaruit gemakkelijk bereikbaar via taxi. Voorlopig is onze attractie niet bereikbaar met De Lijn.

De Landcommanderij Alden Biesen beschikt over een ruime parking. Parkeren is gratis, ook voor bussen. Voor personen met een beperking zijn speciale plaatsen voorzien.

Het Complot is iedere dag geopend. (mits uitzonderingen die je kan terugvinden via de website)

  • Bij reservatie in de voormiddag kan je vrij vertrekken tussen 10 uur en 11 uur. 
  • Bij reservatie in de namiddag kan je vrij vertrekken tussen 13 uur en 14 uur. 

Je speelt ongeveer 1.40 à 2 uur.

Het spel is volledig rolstoeltoegankelijk. We hebben een alternatieve route voorzien.

Ja.

Het Complot is een openluchtattractie. Daarom raden we aan om aangepaste kleding te dragen. Indien het hard regent, kan het zijn dat onze tablets reageren op de druppels en het spel minder goed te spelen is. Dan laten wij de keuze aan onze bezoeker om al dan niet te vertrekken. Opgelet: de medewerkers van Bilzen Mysteries bepalen of er regenweer is. De tickets worden omgeboekt naar een latere datum, niet terugbetaald.

Bij koud weer raden we zeker handschoenen aan! Ook met vriestemperaturen kan een tablet foutief reageren. De bezoeker kan ook dan beslissen om de tickets om te boeken naar een latere datum.

Bij een windkracht boven 6 beaufort moeten we de attractie jammer genoeg wel sluiten. Je wordt hier van op de hoogte gebracht. Noteer daarom zeker altijd jouw mobielnummer bij de reservatie.

Ja. 

Verloren voorwerpen worden verzameld bij het toeristisch onthaalcentrum. Je kan ze afhalen tijdens de openingsuren.

Neen.

Dit is niet mogelijk. Je kan Het Complot enkel spelen met onze tablets.

Een tablet is bedoeld voor één persoon. Er is bovendien maar één koptelefoon voorzien per tablet.

  1. Draag kledij aangepast aan het weer.
  2. Check voor je vertrek nog eens onze website voor de laatste updates.

RESERVEREN