Meer info

Boek nu

Wie of wat zit er achter het raadselachtige ongeval op het domein van Alden Biesen? Welke sporen zijn er te vinden, en vooral: waar leiden ze naartoe? In het spannende misdaadspel van Bilzen Mysteries verken je op een speelse en spannende manier het historische domein van Alden Biesen. Aanwijzingen, raadsels, (dwaal)sporen en proeven kruisen je pad. Los jij het mysterie op? Word jij de rechterhand van commissaris Angel (Joke Devynck) ? Laat de speurder in je los en zie wat anderen niet zien!

  • 1,5 uur durend spel

In dit spannende misdaadspel van Bilzen Mysteries verken je op een speelse en spannende manier het historische domein van Alden Biesen. Aanwijzingen, raadsels, (dwaal)sporen en proeven kruisen je pad. Los jij het mysterie op?

  • Raadsels en proeven

Word jij de rechterhand van commissaris Angel? Laat de speurder in je los en zie wat anderen niet zien! Je speelt het spel alleen, gewapend met je eigen tablet en hoofdtelefoon. Groepen en bedrijven krijgen een scorebord mee om na afloop van het onderzoek de beste speurder aan te duiden. 

  • Topcast

Actrice Joke Devynck kruipt als commissaris Angel in een glansrol als lid van een politiekorps. Samen met inspecteur Dewolf, een rol van Foute Vrienden-acteur en standup-comedian Jeron Dewulf, én met hulp van de speurende bezoekers moet Angel een verdacht overlijden onderzoeken.

  • 2 spelversies

Eenvoudig en geavanceerd.

Boek nu