Bedrijfsbezoeken

In Bilzen en omgeving kan je in groep enkele interessante bedrijven bezoeken. De reservatie voor dergelijke groepsuitstap dien je zelf te organiseren, maar we geven je hier graag de verschillende mogelijkheden:

Aspergekwekerij Hertenveld
Aspergeboer Koen verwelkomt je met open armen in zijn aspergekwekerij Hertenveld. Een rondleiding op het veld en in de sorteerhal staan op de agenda. Lekker en leerrijk. In het hoevewinkeltje krijg je de kans om het witte goud te kopen. Verser kan niet.

Imkerij Kieleberg
Hubert Seevens is bestuiving Imker, hij brengt zijn bijen naar planten om ze te bestuiven, zowel in open lucht (plantage) als onder glas (serre). Natuurlijk oogst hij ook honing. Maar zijn grootste passie is het kweken van koninginnen. Hij deelt zijn ervaringen graag met de toekomstige imkers in zijn lessen en met jou.

Kruidentuin van 't Vlierhof
Je krijgt een rondleiding in één van de mooiste kruidentuinen in Vlaanderen door eigenaar, chef-kok, herborist, auteur in tuinmagazines en meestertuinier Dominique Vreven.

Brouwerij Den Toetëlèr
Met een glas bier in de hand brengt de groep een bezoek aan de kleinschalige brouwerij. Brouwmeester Luc geeft vakkundige uitleg en toont jou zijn hemel op aarde.