eau de vie & likeur

Eau de vie - Wijndomein Montepertini

De duurzame visie van wijndomein Montepertini vertaalt zich in het ten volle benutten van wat de wijngaard voortbrengt. Dus ook de persresten. Die bestaan uit schillen, pitten en resterend sap en zitten boordevol aroma’s. Kortom de gedroomde basis voor een eau de vie!

De AQUA VITEA NIGHTFLIGHT is een 100% ambachtelijk gestookte eau de vie van onze druiven. (Te koop in de toeristische onthaalcentra voor 30 euro)

 

 

 

 

 

 

 

De  AQUA VITAE BARRIQUE heeft dan weer gedurende enkele maanden gerijpt op een eiken vat. (Te koop in de toeristische onthaalcentra voor 33 euro)

 

 

 

 

 

 

Op beide eau de vie's siert een aquarel van Jaak de Koninck het etiket.

Aquarel en olieverf zijn Jaak De Koninck’s favoriete instrumenten om de vliegwereld, airhostessen en nagenoeg alles wat met vliegen te maken heeft te portretteren. Van miniaturen een postzegel groot tot canvassen van 12m2. Op Brussels Airport kan je er talloze bewonderen. Zijn wereld vliegt onder de vleugels van zijn eigen imaginaire vliegmaatschappij ‘STARBROOK AIRLINES’.

 

Koffielikeur Kahwa - Wokka Mokka

 

heerlijke in huisgemaakte koffielikeur op basis van vers gebrande Braziliaanse specialty coffee. Puur, on the rocks, met een wolkje melk of met tonic om heerlijk achteruit te zakken en zalig te genieten. 

(Te koop in de toeristische onthaalcentra voor 18,95 euro)