Markten in Bilzen

Snuisteren op sfeervolle markten in Bilzen-centrum.

Markten in Bilzen-centrum

Wekelijkse woensdagmarkt
De wekelijkse woensdagmarkt staat geblokkeerd in élke Bilzerse agenda. Omwille van het groot aantal producten, de onnavolgbare sfeer en de omringende terrassen. Die zijn verwarmd in de winter en dus 365 dagen lang de ideale stek voor levensgenieters met een gezonde portie curieuzeneuziteit.

Eigen kweek
Elke 2de en 4de zaterdag van de maand waan je je tijdens 'Bilzen de boer op' even in een Zuid-Frans dorp. Kuier langs de smaakvol ingerichte kraampjes met hoeve- en seizoensproducten van eigen bodem. Proef en passant een stukje geitenkaas en la douce France is écht wel dichtbij!

Uitgelezen zondagen
Vanaf april start de traditionele boekenmarkt. Elke laatste zondag van de maand kuier je door een openluchtboekenparadijs. Je scoort er in een van de 50 kraampjes het boek of de strip dat je al zo lang zoekt. Fan van cd's en dvd's? Ook die vind je hier in torenhoge stapels.

 

Heb je ons e-zine al eens bekeken?

OvernachtenEten en drinkenZien en doen

Geniet je graag van de gezonde buitenlucht? Trek de stapschoenen aan of spring op de fiets. De natuur trakteert ons weer op een onvergetelijk kleurenschouwspel! Na een deugddoende wandeling door het historische centrum of in de groene rand zijn er de gezellige horecazaken om je te verwelkomen. 

Bekijk het e-zine