Expeditie Bilzen

Expeditie Bilzen

Deze editie zit er weer op! Toch nog zin in een lange wandeling? je kan de routes wel nog downloaden via RouteYou.

30 kilometer wandelplezier? Dan is Expeditie Bilzen helemaal jouw ding. Drie stevige wandelroutes om op eigen tempo af te werken. Vergeet niet om je heen te kijken!

Start- en eindpunt van de drie routes is het prieeltje in Bilzen-centrum. Een wandelkaart is er niet, maar dat hoeft ook niet: elke route is volledig bewegwijzerd vanaf 14 oktober 2023 t.e.m. 26 februari 2024.

Zo heb je alle kans om je ogen de kost te geven. Je passeert prachtige landschappen, kunst en natuur, historisch erfgoed en een al even indrukwekkende beverburcht. En natuurlijk hebben we gedacht aan tussenstops waar je met een glaasje en een hapje weer op krachten kan komen.Op zoek naar dat tikkeltje meer in Bilzen?

OvernachtenEten en drinkenZien en doen

Welkom in Bilzen, waar de lente de stad betovert met de grootste openbare hoogstamboomgaard van West-Europa! In het voorjaar wordt het landschap omgetoverd tot een zee van bloesems, waardoor je je onder een eindeloos bloesemdak waant. Bilzen viert de bloei met een scala aan betoverende activiteiten in en rond Alden Biesen.

Bekijk het e-zine